Szolgáltatásaink

Egyéni oktatás

Az egyéni órák alapesetben online módon folynak, többféle média segítségével, pl. Skype, Google Meets, Teams, Viber, WhatsApp, stb. Az órák során nemcsak beszélgetünk, hanem közösen feladatokat oldunk meg, videókat nézünk vagy hanganyagokat hallgatunk meg.

Az órák 60 perces időtartamúak, de ettől megbeszélés szerint eltérhetünk, pl. ha intenzív felkészítést szeretnél egy adott időszakban vagy éppen hosszúnak érzed ezt.

Személyes oktatás is lehetséges, megbeszélés szerinti helyszínen. Ennek esetleges bérleti díját nem tartalmazza az óradíjunk.

Nyelvvizsga felkészítés

A nyelvvizsgán történő sikeres szerepléshez nem elég a nyelvismeret. Számos példa mutatja, hogy egy a nyelvet jól beszélő, akár angol nyelvi környezetben élő, dolgozó hallgatónak nem sikerül a nyelvvizsgája. Ennek oka, hogy a nyelvvizsgán az adott típusú feladatokat kell ismerni és tudni a megoldásukat – ehhez a nyelvtudás “csak” alap.

Tanáraink jól ismerik az ismert nyelvvizsgák követelményeit, pl.: Euroexam, Origó, IELTS, így ha már tudod, melyiket szeretnéd letenni, specifikusan arra készítünk fel.

Csoportos tanfolyamok

Lehetőség van 2-8 fős csoportok oktatására is akár online, akár személyes formában. Ha céges csoport áll össze, akkor felmérjük az egyéni szinteket, meghatározzuk a célokat és ennek alapján állapítjuk meg a tanmenetet. Az órák minden esetben interaktívak: feladatokat oldunk meg kiscsoportban, párba rendezve beszélgetési gyakorlatokat tartunk, vagy a teljes csoport készít el egy közös “projektet”.

Személyes oktatás is lehetséges, megbeszélés szerinti helyszínen. Ennek esetleges bérleti díját nem tartalmazza az óradíjunk.

Nyelvi fejlesztés, coaching

Számos esetben merül fel igény nem hagyományos nyelvórára, hanem olyan fejlesztő jellegű képzésre, mely segíti a hallgatót abban, hogy pl. jobban meg tudja érteni külföldi kollégáit, ügyfeleit vagy partnereit és maga is színesebb szókincset tudjon használni az üzleti megbeszélések, céges “meetingek” során. Ez akár egy-egy fontosabb prezentációra történő felkészítést, gyakorlást és mentorálást is jelenthet, ami jóval meghaladja egy hagyományos nyelvóra kereteit.

Nyelvi fejlesztő óráinkat akár szakmaspecifikus tematikával is vállalunk, pl.: orvosi-egészségyügyi, jogi és adminisztratív, műszaki, informatikai.

Állásinterjú felkészítés

Ma már nem kell külföldre költözni azért, hogy egy külföldi munkáltatónál dolgozzunk, vagy akár egy külföldi személy legyen a főnökünk de számos olyan magyar munkahely és munkakör van, ahol felvételi követelmény a megfelelő angoltudás. Mi szívesen felkészítünk erre! Tanáraink között olyan mentorok is vannak, akik nagy gyakorlattal rendelkeznek az interjúztatás terén, maguk is számos ilyet folytattak már le.

Az interjú felkészítés során több szint lehetséges: próbainterjú (45 perc), próbainterjú és kiértékelés, tanácsadás (2×45 perc) vagy akár CV írással kapcsolatos tanácsadás, coaching is lehetséges (ennek időtartama megbeszélés szerinti).

Ebben szakmai partnerünk a 2011 óta a munkavállalókat segítő szakember, a Jobangel.hu.

Chat club

Ha már legalább B1 szinten van a tudásod, csatlakozhatsz az online tartott chat clubunkhoz, melyeken egy-egy előre megadott témát dolgozunk fel és beszélünk meg. Ez aktív részvételt igényel, lehet, sőt kell is hozzászólni a témákhoz. Éppen ezért a létszám korlátozott egy alkalommal maximum 8 fő vehet ezen részt, hogy biztosítsuk ennek lehetőségét mindenki számára.

Nyelvi szintfelmérés

Ha bizonytalan vagy abban, hogy milyen szintű a jelenlegi tudásod, akkor töltsd ki ingyenes tesztünket. Az eredményt tőlünk kapod meg és a kiértékelés során meg is tudjuk beszélni, melyik képzés illetve tanár lenne számodra a legjobb. Ingyenes szintfelmérő tesztünket itt tudod kitölteni: