Szolgáltatásaink

Egyéni oktatás

Az egyéni órák alapesetben online módon folynak, Skype, Zoom vagy, Teams segítségével. Az órák során a https://www.linguahouse.com/ anyagai alapján, a te szinteden haladunk és arra fókuszálunk, amire neked igényed van (pl.: beszédértés és -készség fejlesztése, írott szöveg megértése, nyelvtan). A tananyag lehet általános, kifejezetten fiataloknak szóló vagy szakma specifikus: orvosi – egészségügyi, jogi vagy üzleti. Igény szerint hozzáférést biztosítunk az Expemo applikációhoz, melynek segítségével az adott lecke anyagát bárhol és bármikor gyakorolhatod a mobilodon.

Az órák 45 perces időtartamúak, de ettől megbeszélés szerint eltérhetünk, pl. ha intenzív felkészítést szeretnél egy adott időszakban és egy teljes, 60 perces órákat szeretnél.

Személyes oktatás is lehetséges, megbeszélés szerinti helyszínen.

Nyelvvizsga felkészítés

A nyelvvizsgán történő sikeres szerepléshez nem elég az általános nyelvismeret. Számos példa mutatja, hogy egy a nyelvet jól beszélő, akár angol nyelvi környezetben élő, dolgozó hallgatónak nem sikerül a nyelvvizsgája. Ennek oka, hogy a nyelvvizsgán adott szempontok szerinti elvárásoknak kell megfelelni. Így tehát az adott típusú feladattípusokat kell ismerni és tudni a megoldásuk módját, – ehhez a nyelvtudás “csak” alap. A felkészítés tehát specifikusan a nyelvvizsgák követelményeit veszi alapul, ezért ilyen típusú feladatokat gyakorlunk veled.

Csoportos tanfolyamok

Lehetőség van csoportok oktatására is akár online, akár személyes formában. Céges csoport esetén felmérjük az egyéni szinteket, meghatározzuk a célokat és ennek alapján állapítjuk meg a tanmenetet. Az órák minden esetben interaktívak: feladatokat oldunk meg párokba rendezve, kiscsoportban, vagy a teljes csoport készít el egy közös “projektet”.

Nyelvi fejlesztés, language coaching

Számos esetben merül fel igény nem hagyományos nyelvórára, hanem olyan fejlesztő jellegű képzésre, mely segíti a hallgatót abban, hogy pl. jobban meg tudja érteni külföldi kollégáit, ügyfeleit vagy partnereit és maga is színesebb szókincset tudjon használni az üzleti megbeszélések, céges “meetingek” során. Ez akár egy-egy fontosabb prezentációra történő felkészítést, gyakorlást és mentorálást is jelenthet, ami jóval meghaladja egy hagyományos nyelvóra kereteit.

Nyelvi fejlesztő óráink akár szakmaspecifikus tematikájúak is lehetnek: orvosi-egészségyügyi, jogi és adminisztratív, műszaki, informatikai és üzleti nyelv.

Állásinterjú felkészítés

Ma már nem kell külföldre költözni azért, hogy egy külföldi munkáltatónál dolgozzunk, vagy akár egy külföldi legyen a főnökünk, akivel szót kell értenünk, de számos olyan magyar munkáltató is van, ahol felvételi követelmény a megfelelő angoltudás. Mi szívesen felkészítünk erre!

Az interjú felkészítés során több szint lehetséges: próbainterjú (45 perc), próbainterjú és kiértékelés, tanácsadás (2×45 perc) vagy akár CV írással kapcsolatos tanácsadás, coaching is lehetséges (ennek időtartama megbeszélés szerinti). Ebben szakmai partnerünk a 2011 óta a munkavállalókat segítő szakember, a Jobangel.hu.

Nyelvi szintfelmérés

Ha bizonytalan vagy abban, hogy milyen szintű a jelenlegi tudásod, akkor töltsd ki ingyenes tesztünket, mely itt érhető el. Az eredményt hamarosan megkapod tőlünk és a kiértékelés során meg is tudjuk beszélni mi is a pontos igényed.