Miben segít neked a britain.hu?

Nehézséget okoz számodra egy céges meetingen megérteni külföldi kollégáid és hozzászólni a témához? Egy kecsegtető lehetőséget pályázol meg, de félsz az angol nyelvű állásinterjútól? Nyelvvizsgára készülsz, és jó lenne ehhez segítséget és tanácsokat kapni? Fordulj hozzánk, és igyekszünk a legjobb módszereket alkalmazva támogatni téged célod elérésében.

Az online is elérhető tananyagunk (https://www.linguahouse.com/) segítségével hetente frissülő, aktuális témákon keresztül sajátíthatod el az élő nyelvet. Igényed szerint a fókusz lehet a beszéd és szövegértésen, javíthatjuk a te kifejezőkészséged, de specifikusan fel tudsz készülni velünk nyelvvizsgára is (ami kicsit különbözik az általános nyelvtudástól). A hangzóanyagok választhatóan brit vagy amerikai akcentussal is rendelkezésre állnak. A nyelvtant e közben persze nem hanyagoljuk el, ez fontos része a nyelvtudásnak, de ezt a szárazabb tudásanyagot is megfelelő kontextusban tanulhatod meg.

Akár szakma specifikus tananyag is választható: az általános, illetve kifejezetten fiataloknak és tinédzsereknek szóló anyagok mellett orvosi, jogi és üzleti szaknyelvű anyagok is rendelkezésre állnak, különböző szinteken. A Breaking News anyagok pedig az előző időszakban vagy akár pár nappal az óra előtt lezajlott eseményeket veszi alapul, melyen keresztül a leginkább naprakész lehetsz miközben angolul tanulsz.

Az Expemo app segítségével (https://www.linguahouse.com/expemo) minden egyes tananyagohoz gyakorló feladatokat is el tudsz végezni a mobilodon, így jobban megragadnak az adott lecke során tanult szavak, kifejezések.