Rólunk

Nyelviskolánk 2019 ősze óta működik Magyarországon, Michael James Turner alapításában. A színész és operatőr képzettségű Mike egy barátja hívására érkezett Magyarországra, és hamar megkedvelte mind az országot mind az embereket. Jó kedélyű, vidám személyiség volt, így könnyen tudott kapcsolatokat kialakítani. Számos tanítványa szinte baráti viszonyt ápolt vele. Nagyon sok órát tartott, és számos hallgatót segített a nyelvvizsgára felkészülésében vagy éppen “csak” angoltudásának fejlesztésében.

Michael James Turner

Szolgáltatásaink fokozatosan kibővültek, így már nem csak hagyományos angolórákra van lehetőség, hanem akár céges, csoportos tanfolyamokra is. Fejlesztheted velünk általános üzleti angol tudásod, de akár szakmaspecifikus tananyag alapján is képezhetünk téged (pl. orvosi, jogi, műszaki, informatikai angol szaknyelvben).

Iskolánkat nemzetközi, fiatalos hangulat és innovatív szemlélet jellemzi. Magyar anyanyelvű tanáraink mellett a világ számos országából érkező angol anyanyelvű tanárainknak köszönhetően több nyelvtanítási módszer és tapasztalat egyesül nálunk, amelyből minden nyelvtanulónk kiválaszthatja a számára tökéletesen megfelelőt.

Óráinkhoz online elérhető tananyagot használunk, így nem szükséges a hallgatóknak megvenni egy tankönyvet. Ez alól a nyelvvizsga felkészítés kivétel, mert ott ajánlott a vizsgához specifikusan összeállított tankönyvet vagy gyakorlófüzetet beszerezni. Lehetőség van az adott leckékhez kapcsolódó online, mobiltelefonon működő gyakorló feladatokra is. Ez heti 2-3 alkalommal, 20-30 percet eltöltve nagyon sokat segít a szavak és kifejezések megtanulásában, begyakorlásában.

Állásinterjú felkészítés esetén nemcsak a nyelvi részben segítünk, hanem érdemi tanácsot, ötleteket és akár önéletrajz (CV) készítéshez támogatást is kaphatsz a 2011 óta a munkavállalókat segítő szakmai partnerünk, a Jobangel.hu segítségével.

Célunk, hogy az élő, beszélt angol nyelvvel ismertessük meg tanulóinkat, és a nyelvtani háttér átadása során is elsősorban a megértésre törekedünk felesleges körök, erőltetett nyelvtani példák nélkül. Jelezd érdeklődésed nekünk, és megtaláljuk neked a legalkalmasabb tanárt és módszert!